Arendal Byorkester
- Sammen skaper vi magiske øyeblikk! -
 • Nyheter    • Om oss    • Hva skjer?    • Bilder    • Behov for musikk?    • Sponsorer    • For medlemmer      • Hjem  

     
  Aktuelt:
     
- Arendal Byorkester påtar seg spilleoppdrag Arendal Byorkester påtar seg spilleoppdrag
Vi i Arendal Byorkester påtar oss gjerne spilleoppdrag i forskjellige anledninger, store såvel som små.
Les mer...
     
- Arendal Byorkester - sponsorer
Uten den støtten som vi får fra våre sponsorer ville det vært betydelig vanskeligere for oss å nå det nivået vi har oppnådd.

Ønsker du å være med å gi oss muligheten til å sammen skape magiske øyeblik. Ta gjerne kontakt.

Les mer...
     
- Grasrotandelen Grasrotandelen
Støtt oss via grasrotandelen!
Registrer ditt spillkort og oppgi vårt org.nr: 976 335 880.
Arendal Byorkester mottar 5 % av beløpet du spiller for, uten at det koster deg noe!

Les mer...
     
- Dagens sitat

Les mer...
Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Høstkonserten 2016

Høstkonserten 2016
Høsten har festet grepet og det kan til tider være både surt og kaldt ute. Samtidig er det enda en stund til "lysene tennes der hjemme" og vi alle gjør oss klar for jul. Hva er vel da bedre medisin for kropp og sjel enn god musikk? Vi i Arendal Byorkester har gleden av å invitere til en gratis høstkonsert i foajene i kulturhuset. Vi skal presentere noe for enhver smak og håper at du vil ta turen innom! Arendal Kulturhus - Foajen, Lørdag 22 oktober kl 14:00
Les mer...


Sommerkonserten

Sommerkonserten
Ta turen til Kanalplassen, sett deg ned med en is, brus eller hva du måtte ønske å nyte i sommersola, og få med deg en variert go flott sommerkonsert !
Les mer...


Høstkonsert 2015

Høstkonsert 2015
Arendal Byorkester, Stokken Skolemusikkorps og Stokken Veterankorps har gleden av å invitere til flott høstkonsert på nye Stuenes Skole, søndag 18 oktober kl 17:00.
Les mer...


Oppstart for høsten 2015

Oppstart for høsten 2015
Sommeren er på hell og endelig er det tid for å finne frem instrumentene igjen. Vi håper alle er topp motiverte for en utrolig spennende høst!
Les mer...


Nyttårskonserten 2015

Nyttårskonserten 2015
Vi har også i år gleden av å invitere til Nyttårskonsert med Arendal Byorkester. Bilder fra en utstilling», av den russiske komponisten Modest Musorgskij,vil definitivt være et av konsertens høydepunkter - og vi håper at vi sammen kan skape et lite magisk øyeblikk
Les mer...


Anmeldelse Nyttårskonserten 2015

Anmeldelse Nyttårskonserten 2015
Tusen takk til publikum som i tradisjonen tro bidro til å gjøre også årets Nyttårskonsert til en flott opplevelse for oss musikere også. I år satte vi oss selv og også publikum på en skikkelig prøve. "Bilder fra en utstilling" var nettopp det. Vi vil også få takke Per Rune Hansebråten for bildene han presenterte til stykket. Det er også helt nødvendig for oss å rette en takk til Arendals Tidene for en flott anmeldelse. (Vi legger inn en liten reklamesnutt her og oppfordrer alle til å støtte opp om Arendals Tidene. De tar det lokale musikk livet på alvor!)
Les mer...


Julekonserten 2014
Julekonserten 2014
Vi synger julen inn Arendal Kulturhus og Stiftelsen Kultura ønsker igjen velkommen til julekonsert 1. søndag i advent. Et utvidet Arendal Byorkester setter toner til våre kjæreste julesanger. Også i år er Bjørn Aslaksen, Ellen Halvorsen Lervold og Thomas Isaksen med som solister. I tillegg har vi fått med oss Haraldsguttene. Og som seg hør og bør til juletider venter noen musikalske gavepakker som vi ikke skal røpe nå. Når godfølelsen setter inn denne kvelden kan du selvfølgelig synge med og ønske en god adventstid velkommen med flotte sanger vi gjerne hører og synger.
Les mer...


Julekonserten 2013
Julekonserten 2013
Det var en flott opplevelse å få være med på Julekonserten 2013
Les mer...


Foajekonsert i Arendal Kulturhus

Foajekonsert i Arendal Kulturhus
Velkommen til konsert i Arendal Kulturhus, Lørdag 14 september kl 14:00!
Les mer...


Vi synger Julen inn
Vi synger Julen inn
Ønsker du å komme i den riktig gode julestemningen? Da er dette absolutt en konsert du bør få med deg. Vi kan garantere den ene julesvisken etter den andre. Orkester, kor, band og flotte sangsolister vil alle gjøre sitt til å skape mange magiske juleøyeblikk!
Les mer...


Nyttårskonserten 2014

Nyttårskonserten 2014
Alderen har satt sine tydelige spor på Arendal Byorkester. 129 år gammelt er orkesteret blitt siden debuten i 1884. Og vi skjønner hvilken tyngde som ligger i invitasjonen til nyttårskonsert.
Les mer...


Velkommen til vår nye hjemmeside
Velkommen til vår nye hjemmeside
Arendal Byorkester lanserer i disse dager vår helt nye hjemmeside. Vi håper du vil ta deg tid til å bli litt mer kjent med oss og at du finner denne siden nyttig.
Velkommen skal du være!

Les mer...


Nyheter fra musikkorps.no:


 

 

- Sammen skaper vi magiske øyeblikk -